Torpet före/efter del 1

Äntligen fredag och jag önskar att jag kunde släppa ett nytt avsnitt av Kom In-podden men icke. Hildur och jag gjorde ett tappert försök tidigare i veckan men den inspelningen fastnade i kvalitétskontrollen. Jo vi har en sån förstår ni för vi kan ju inte sända vad substanslös smörja som helst. Nästa vecka, då ni, Läs Mer »

Torpet före/efter del 1

Äntligen fredag och jag önskar att jag kunde släppa ett nytt avsnitt av Kom In-podden men icke. Hildur och jag gjorde ett tappert försök tidigare i veckan men den inspelningen fastnade i kvalitétskontrollen. Jo vi har en sån förstår ni för vi kan ju inte sända vad substanslös smörja som helst. Nästa vecka, då ni, den som väntar på något gott och allt det där…
 
Jag satt och gick igenom lite bilder nyss:
“Gotland förra sommaren”
“hemma hos Hildur förra hösten”
“murrig liten stu… men det är ju torpet!”
Jag kände själv inte igen det och det kanske talar en del för hur mycket som har hänt i förvandlingen! Jag letade upp några bilder ur hyfsat samma vinkel från “hemma hos”-plåtningen i somras. För visst känner man knappt igen det?
 
Snart kommer min bästis med tillhörande gudbarn och jag spricker nästan av längt! Helgen kommer tillbringas i just torpet och jag vill egentligen ta helg, åka ut och tända brasan och bulla upp med duntäcken bums. 
 
Före/efter:

 
Före/efter:

 
Före/efter:
Foto: före – egna mobilbilder, efter – Henrik Petersson

19 kommentarer på "Torpet före/efter del 1"

 1. Wow – sicket jobb ni har gjort! Fin helg, Sara!

 2. Vilken förvandling, supermysigt och coolt!

 3. Åh, det är alltid lika roligt att se före och efter bilder. Vilket jobb ni har gjort!! Klappa er själva på axeln nu och njut på i er fina fina stuga.

  Kram Victoria

 4. Nina skriver:

  HERREGUD va vackert!!

 5. Maria skriver:

  Så fint Sara!! Gillar att minsta gemensamma nämnaren är kistan som behållit sitt ursprungsutseende 🙂 Härligt jobbat! Massa kramar från gamle sambon 🙂

 6. Josefin skriver:

  Wow vad fint och ljust ni gjort det och samtidigt mysigt, inspirerande!

 7. jennie skriver:

  Så himla roligt med före och efter! Och så himla fint det är nu! Trevlig helg!

 8. Fia skriver:

  Verkligen snyggt!

 9. Fia skriver:

  Verkligen snyggt!

 10. Kimberly skriver:

  Fantastiskt! Kul att följa er renoveringsresa och nu ser jag fram emot nästa! 🙂 (för lite renovering blire va?)

 11. Linda skriver:

  Åh, så fint! Så ljust och fräscht det blir med vitt! Jättesnyggt!

 12. Anonym skriver:

  Jag hade en ganska klar plan för hur vi skulle göra med den lille mannens rum som är i desperat behov av en make over. Sedan såg jag din sista bild och har helt tänkt om. Det blir en låg madrass på hjul och vi vänder på hela rummet… Tack för fantastik inspiration!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »