Det börjar verka kärlek banne mig

Jag vaknade i ottan idag, ni vet sådär av en själv, och hela morgonen hade en känsla av overklighet över sig och jag var tvungen att gå upp och åka till kontoret för det var liksom ingen idé att ligga kvar i allt det där pirret och “jaha, shit det är nu det händer”-känslorna i Läs Mer »

Det börjar verka kärlek banne mig

Jag vaknade i ottan idag, ni vet sådär av en själv, och hela morgonen hade en känsla av overklighet över sig och jag var tvungen att gå upp och åka till kontoret för det var liksom ingen idé att ligga kvar i allt det där pirret och “jaha, shit det är nu det händer”-känslorna i mörkret. Så här sitter jag sedan någon timme tillbaka och jag borde skriva en artikel och jag borde fota en grej och jag borde… men jag kan bara inte koncentrera mig och det är bara att låta den här dagen gå och snart, snart kan jag berätta mera! Fy jag är verkligen sämst på att vara hemlighetsfull.
 
Min inre jukebox också för det är den här gamla dängan som gått som repeat hela morgonen, och den är garanterat direkt hämtad via skivarkivet i limbiska systemet…
 
 
Video via youtube.com

En kommentar på "Det börjar verka kärlek banne mig"

 1. På Selmas gata skriver:

  Hemlisar- spännande!:) Gamla schlagerdängor är väl aldrig fel, själv har jag skrålat ikapp med youtube och tommy Körbergs Stad i ljus från 88, som jag av någon anledning fick för mig att jag måste lyssna på pronto. Insåg efter en stund att jag inte bara sjöng för hunden utan även, via en öppen altandörr, för takläggarna som grejar med radhuset bredvid. Jag som är känd för att vara helt tondöv också. Hoppsan!:) Vi letar för övrigt kontorsstol här med, och nu blev jag redigt avundsjuk på ditt fynd jue!:) /tanja


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »