Helgen inleds med busiga barn och en diskbänksdejt

Idag skålade vi inofficiellt in kontoret som jag delar med fem personer i två andra företag. Mitt bästa beslut i jobbväg denna höst, att bli med kontor, det är så mycket roligare att gå till jobbet när det finns både folk och fä som en kan dejta vid diskbänken med bubbel och chokladbollar! Jag fick Läs Mer »

Helgen inleds med busiga barn och en diskbänksdejt

Idag skålade vi inofficiellt in kontoret som jag delar med fem personer i två andra företag. Mitt bästa beslut i jobbväg denna höst, att bli med kontor, det är så mycket roligare att gå till jobbet när det finns både folk och fä som en kan dejta vid diskbänken med bubbel och chokladbollar! Jag fick även busbesök av en treäpplare som redan lärt sig var godiset finns på mammas jobb och som gör lite arty tuschgrejer här och… där. Nä, nu är det dags att fälla in årorna för ett par dagar, hörde jag helg?
 
Foto: Sara Zetterström

10 kommentarer på "Helgen inleds med busiga barn och en diskbänksdejt"

 1. Vad härligt! O vilken liten sötnos du har 🙂

 2. Småstadsfrun skriver:

  YES du hörde helg och jag önskar dig en trevlig sådan!

 3. Anonym skriver:

  finna bilder

 4. Anonym skriver:

  Fina bilder!

 5. Anonym skriver:

  Fina bilder!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »