Ett hej från flyttkaoset i sjukstugan

Åhh så skönt det känns att sitta framför bloggen igen! Ni vet hur det är så här innan jul, mycket som ska avslutas på jobbfronten och ett antal säckar som ska knytas ihop förutom den med julklappar såattsäga. Här har det varit supermegadupermycket och jag raljerade över att jag skulle bli sjuk som i tisdags Läs Mer »

Ett hej från flyttkaoset i sjukstugan

Åhh så skönt det känns att sitta framför bloggen igen! Ni vet hur det är så här innan jul, mycket som ska avslutas på jobbfronten och ett antal säckar som ska knytas ihop förutom den med julklappar såattsäga. Här har det varit supermegadupermycket och jag raljerade över att jag skulle bli sjuk som i tisdags när det sista akuta på jobbfronten var avslutat och jag skulle kunna slappna av (eller ta ett nytt andetag inför projekt flytt). Jag hade fel, efter ganska många veckor av lite sömn och högt tempo blev jag sjuk i lördags när jag var mitt uppe i ett jätteroligt inredningsjobb i Skåne. Det var bara att bita ihop och se fram emot den berömda vilan i graven liksom (muntert värre).
 
Men tisdagen blev inte helt lottlös på sjukinfalls-fronten då de ringde från förskolan och jag fick hämta en magsjuk Marsipanros innan lunch. Så här är vi nu, de berömda 48 h har strax passerat, minigranarna har klätts med både kulor, pärlor och nyckelringar vid det här laget och jag börjar så smått kunna fokusera på alla fiffiga flyttips ni delat med er av. Inte många dagar kvar innan det bär av mot Hundraåringen nu…
 
Jag ska verkligen försöka skärpa till mig och ta er med på de sista dagarna av 2014 genom bloggen, för jag har saknat er!
 
Foto: Sara Zetterström

6 kommentarer på "Ett hej från flyttkaoset i sjukstugan"

 1. Marie skriver:

  Och vi (jag) har saknat dig!

  Krya på er! Ta det lugnt i flyttröran

 2. Marie skriver:

  Alltså, jag får alltid ett leende på läpparna när jag läser dina blogginlägg. Dels för den höga igenkänningsfaktorn i att ha sisådär 79 st för många bollar* (läs barn, renoveringsprojekt, tågpendling, skola, jobb, vänner, släktkalas, husflytt) i luften samtidigt. Men framförallt för ditt sätt att använda det svenska språket på ett så inspirerande sätt. Inte konstigt att er lilla marsipanros är en så vältalig och klurig ugn dam. Tack!

 3. Trendenser-Frida skriver:

  Vi har saknat dig med!

 4. Christine skriver:

  Detsamma !! Krya på er !

 5. Lotta skriver:

  Önskar dig en God Jul! Hoppas ni får en skön jul trots flytt och magsjuka. kram Lotta


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »