Små glimtar av min jul

Jag visste ju att det skulle bli en annorlunda jul i år, nedskalad och med vissa (läs ganska stora) element av flytt, däremot hade jag inte räknat med att bli magsjuk. Min julafton tillbringades på övervåningen där jag låg i karantän (tack gode gud att vi flyttat och numera har två toaletter, just sayin’), dessutom Läs Mer »

Små glimtar av min jul

Jag visste ju att det skulle bli en annorlunda jul i år, nedskalad och med vissa (läs ganska stora) element av flytt, däremot hade jag inte räknat med att bli magsjuk. Min julafton tillbringades på övervåningen där jag låg i karantän (tack gode gud att vi flyttat och numera har två toaletter, just sayin’), dessutom fortfarande inget internet och ingen TV. Okej, jag kan ju inte beskylla Telia för magsjukan men att misslyckas med installation av tv och internet två dagar innan jul gjorde att min afton i karantän blev aningens längre och tråkigare än brukligt. Ett par korta besök på nedervåningen hade jag dock ork för, främst för att föreviga Boosans första jul i Hundraåringen.
 
 
 
Idag har det varit en typiskt lugn och skön juldag, Marsipanrosen har kört mostermys och julklappsläsning av gammelmormor Maj-Britt. Jag har fått behålla alla måltider och vi håller fortfarande tummarna för att resten klarar sig, so far so good! God fortsättning kära läsare, när jag är helt återställd ska jag ta en rejäl sväng med kameran i mitt nya residens.
 
 
Foto: Sara Zetterström

6 kommentarer på "Små glimtar av min jul"

 1. Anna skriver:

  Men usch då, magsjuka är inget kul. Krya på dej.
  Hoppas att de andra klarar sej.
  God fortsättning.

 2. Lotta skriver:

  Din stackare! Magsjuka på julafton, vilket elände. Håller tummarna att nyårs afton och det nya året blir mer hälsosamt och friskt för dej o din familj. Gott Nytt År! Kramar i massor 🙂

 3. Kristina skriver:

  Hejhej! Så fint det blir med ny huset. Vi håller också på att flytta, dock bara till lägenhet men spanar ändå lite nya möbler. Det fina soffbordet med mässingsfötter (?), var kommer det ifrån? Tack för en mysig blogg och mycket inspo!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »