Nytt i kuddhögen

Hej måndag och hej ny vecka!   Helgen rann visst förbi i en rasande fart men Jesper & jag tittade på varann och suckade en sån där varm-i-själen-suck när vi gick och lade oss igår. -Vilken skön och mysig helg det varit! Minsann. Våra älsklingsgotlänningar har hälsat på i Hundraåringen. Massa god mat och härligt Läs Mer »

Nytt i kuddhögen

Hej måndag och hej ny vecka!
 
Helgen rann visst förbi i en rasande fart men Jesper & jag tittade på varann och suckade en sån där varm-i-själen-suck när vi gick och lade oss igår. -Vilken skön och mysig helg det varit!
Minsann.
Våra älsklingsgotlänningar har hälsat på i Hundraåringen. Massa god mat och härligt häng och tillsammans med andra vänner tillbringade vi gårdagen i pulkabacken med solsken, grillkorv över falnande brasa, mycket snö och hela baletten. 
 
Kanske är det därför jag har så svårt att komma iväg till kontoret idag, fick nämligen ett inställt möte på nu morgonen så jag jobbar hemifrån en solbeströdd Hundraåring istället och går igenom min mejlbox som är allt annat än i ordning. Där fann jag precis ett Gott nytt år-mejl från Nina Kullberg, en svenska baserad i London, som släppte en fantastiskt fin kuddkollektion innan jul som jag då fick ta del av (den går att se här). Jag sparade min tidiga “julklapp” för att packa upp den efter flytten men handen på hjärtat så hade det där kuddfodralet hamnat ganska långt ner i en kartong som ännu inte öppnats – förrän igår.
 
 
 
Nina har som sagt släppt en hel kollektion art decoinspirerade linnekuddar (säljs på Asplund) som är handtryckta i Istanbul av en familj som arbetat i generationer med textiltryck och är i så där fin kvalitet att man vet att det troligtvis är jag som går av daga före det dära stycket hantverk. Mina framtida barnbarn hälsar och tackar för kudden Nina! 
 
Foto: Sara Zetterström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »