Tant Johanna Collection för Sadolin

Jag behöver väl knappast säga att jag blev stormförtjust i Tant Johannas senaste samarbete för Sadolin. Hon har valt och namngivit sex av sina favoritkulörer, tre huvudkulörer – Warm Stone, Green Mist, Dusty Blue och tre komplementkulörer – Graphite Blue, Dark Jade och Ivory White.    Så. himla. fina.   En Green Mist:ish kulör har Läs Mer »

Tant Johanna Collection för Sadolin

Jag behöver väl knappast säga att jag blev stormförtjust i Tant Johannas senaste samarbete för Sadolin. Hon har valt och namngivit sex av sina favoritkulörer, tre huvudkulörer – Warm Stone, Green Mist, Dusty Blue och tre komplementkulörer – Graphite Blue, Dark Jade och Ivory White. 
 
Så. himla. fina.
 
En Green Mist:ish kulör har följt med mig sedan a.d03 (där den hette Sommarregn, i mitt dåvarande kök i bloggens begynnelse, och sedemera även i torparköket), Dusty Blue är en fin variant på det som i mitt huvud är de duvblå ridbyxorna, remeber? Och Dark Jade, ja hemma hos oss heter den ju Badkarsgrön he-he.
 
Fantastiskt bra jobbat Johanna!
Om jag får önska ett drömmigt jobb för framtiden så är det att ta fram en alldeles egen färgkollektion minsann. 
 
Foto: bilder från Sadolin.se och Tant Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »