Härliga Hildur

  P g a teknikstrul blev podden lite sen den här veckan, men vad gör väl det när vi får dyka in i ett personspecial deluxe?! Kvinnan, myten legenden. Hon, min kära parhäst, som å ena sidan är min raka motsats men å andra sidan alltid tycks dras till samma-lika.   Med målmedvetenhet, affärssinne och en Läs Mer »

Härliga Hildur

 
P g a teknikstrul blev podden lite sen den här veckan, men vad gör väl det när vi får dyka in i ett personspecial deluxe?! Kvinnan, myten legenden. Hon, min kära parhäst, som å ena sidan är min raka motsats men å andra sidan alltid tycks dras till samma-lika.
 
Med målmedvetenhet, affärssinne och en färg- och formkänsla utöver det vanliga har hon gått från att som 8-åring tjata sig till sitt första jobb till att idag driva sitt företag på bred front. Vad är hemligheten bakom framgångarna, vad driver henne och vad drömmer hon om?
 
Trumvirvel
 
Här har ni härliga Hildur förpackad i 45 minuter podd! Tack snälla, okrångliga, självklara, skarpa & stöttande du. Jag ser fram emot de stordåd vi ska uträtta tillsammans!
 
Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till via Hildurs blogg.
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »