Me myself and I

  Pjuh. I det här avsnittet av Kom In-podden är strålkastaren riktad mot mig personligen och under en timme håller jag låda. Blir så sjukt full i skratt av den här bilden som togs med stor portion självdistans, om ni nu skulle få för er att tro något annat. Är ni nyfikna på en liten Läs Mer »

Me myself and I

 
Pjuh. I det här avsnittet av Kom In-podden är strålkastaren riktad mot mig personligen och under en timme håller jag låda. Blir så sjukt full i skratt av den här bilden som togs med stor portion självdistans, om ni nu skulle få för er att tro något annat. Är ni nyfikna på en liten fixarfröken i poddformat så kan ni lägga tid på att lyssna, själv behövde jag skämskudde i några minuter för att vänja mig, det var lite intressant reaktion måste jag säga. Trodde liksom att jag var en person som gillar att stå i centrum till 100%.
 
Avnsittet hittar du som vanligt på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Dessutom finns podden på iTunes eller Libsyn. 
 
Om ni inte vill lägga en timme på att lyssna på mitt prat om livsval och karaktärsdrag så kan ni ju kolla på Let’s dance istället. Skulle lätt (nåväl) kunna offra ett lillfinger (man får väl bedövning?!) mot att vara med en säsong i detta spektakel. Svettigt, träning, intensivt, pressat och dans – what’s not to like? Blir man föresten en sämre dansare med bara nio fingrar?
 
Helgen kommer annars att ägnas åt både torp  och Hundraåring som ska få lite kärlek. Det är nämligen dags att väcka trädgården till liv och att få upp lite tavlor i Drömkåken.
 
It’s Friyay!! Vad ska du göra i helgen? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »