Lisa på landet

    Scrollade igenom mitt instagramflöde och hittade en mysig bild från i somras när jag träffade världens härligaste Lisa på Gotland. Förutom mat-tv och kokböcker så driver hon och hela familjehärligheten helgpizzerian Prostens Pizza på sin gård vid Skrea Backe i Falkenberg, ja det känns som ett måstebesök i sommar! Dessutom vill jag tipsa Läs Mer »

Lisa på landet

 
 
Scrollade igenom mitt instagramflöde och hittade en mysig bild från i somras när jag träffade världens härligaste Lisa på Gotland. Förutom mat-tv och kokböcker så driver hon och hela familjehärligheten helgpizzerian Prostens Pizza på sin gård vid Skrea Backe i Falkenberg, ja det känns som ett måstebesök i sommar! Dessutom vill jag tipsa om hennes you tube-kanal Lisa på landet där man får följa henne i allt i från recept, via praktiska kökstips till hur en kokbok blir till. Jag prenumererar och i samma veva som jag tipsade om hönsboken så upptäckte jag att hon gjort ett avsnitt om just detta med höns, och det gör ju inte min ägglängtighet mindre precis. Heja Lisa, du inspirerar verkligen!

En kommentar på "Lisa på landet"

 1. Anonym skriver:

  Hej Sara,

  Hittade precis ditt träningsInsta-konto och blev så himla glad. Verkar som att du hakat på Kaylas 12 veckorsprogram?
  Funderar själv på något liknande men är osäker på hur det funkar? Är detta något jag kan göra enbart hemma? Att trycka in gymmet ett par gånger/vecka just nu funkar liksom inte men hemma skulle det gå vägen 🙂
  Är du nöjd och märker du resultat?

  Många frågor blev det nu, svara bara om du känner att du har tid! 🙂

  Kram kram och trevlig Valborg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »