Senaste nytt

I måndags körde Jesper och jag Malmö tur och retur på en arbetsdag så egentligen fanns det ingen tid över för shopping men när vi lunchade i Lund och passerade både Udda Tina (som precis öppnat webbshop) och Granit på vägen mellan P-huset och restaurangen blev det två snabba stopp. Ända sedan jag frekvent övernattade Läs Mer »

Senaste nytt

I måndags körde Jesper och jag Malmö tur och retur på en arbetsdag så egentligen fanns det ingen tid över för shopping men när vi lunchade i Lund och passerade både Udda Tina (som precis öppnat webbshop) och Granit på vägen mellan P-huset och restaurangen blev det två snabba stopp. Ända sedan jag frekvent övernattade hos min kompis Karolina innan vi flyttade permanent till Kalmar har jag drömt om hennes vackra, mjuka indiska täcken. Tveklöst blev det ett köp när sådana låg i en oemotståndlig hylla i den udda butiken, det svåra var att välja variant. Det är så mycket som saknas när man flyttar till hus/större. Trädgårdsmöbler, maskiner, växter och inte minst en personlig touch – som just det här jättetäcket som kommer värma fint på sommarkvällarna utomhus. Egentligen skulle jag ha en hängmatta på Granit men de hade inte kommit in än. Istället följde ett fikonträd i kruka hem som också ska bo på altanen. Sakta men säkert börjar det ta form. 
 
Foto: Sara Zetterström

3 kommentarer på "Senaste nytt"

 1. Anonym skriver:

  Jag har också precis flyttat, och det är så kul att sakta men säkert bygga upp ett hem igen. Love it! x

 2. emma skriver:

  Vilket fantastiskt täckte! 😍 Ett sånt villhöver jag jättemycket!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »