Träskor och tapas

Vissa helger känns som flera veckor långa. På ett bra sätt! Vi har gjort så mycket och haft det så himla mysigt och visst, många timmar i bil blev det men också många timmar tillsammans. Tidigt som tusan körde vi mot Malmö och efter ett besök på “bebisfabriken” gick vi till Norrgavel där dessvärre både Läs Mer »

Träskor och tapas

Vissa helger känns som flera veckor långa. På ett bra sätt! Vi har gjort så mycket och haft det så himla mysigt och visst, många timmar i bil blev det men också många timmar tillsammans. Tidigt som tusan körde vi mot Malmö och efter ett besök på “bebisfabriken” gick vi till Norrgavel där dessvärre både hängmatta och torkvinda vi ville ha var slut. Och nej, 2,5-åringar är inte det bästa shoppingsällskapet i den butiken, just sayin’.
 
 
Då styrde vi kosan mot La Roche, en trevlig liten tapasrestaurang bredvid Lilla Torg och medan vi väntade på att maten skulle bli klar bestämde Boo att vi skulle hänga vid fontänen.
 
 
Sen galopperade hon vidare till Toffelmakaren där hon fick syn på träskor liknande mina Falsterbotofflor. Vi bjöd upp till träskodans i strl 25 & 37 och Boo visste knappt till sig av förtjusning när de “till och med har småsmå träskor till bäbisar!” (nyckelringar).
 

Så kom maten och vi åt och åt. Tack vare långsemestern i Italien 2013 hör Calamares fortfararande till en av Boos favoriträtter.

 
 
När vi var tvärmätta fick vi med oss nästan hälften av maten i en doggy bag, så himla bra grej det där att inte slänga rester – särskilt när man ska åka långt i bil då passar ju tapas perfekt som lite färdkost, och körde vidare mot Falkenberg.

7 kommentarer på "Träskor och tapas"

 1. Anonym skriver:

  Så himla härligt det låter! 🙂

 2. Helena skriver:

  Hej, lyssnar just nu på er podd. Har ni inte flygplansläge på era telefoner? Tror inte de strålar då och väckarklockan fungerar.

  • Hej! Tack för att du lyssnar!
   Jo du har nog rätt Helena. Jag brukar ha flygplansläge på så då är det väl lugnt. Jag tror att det där "väl" alltid kommer gnaga i mig för det känns som om elektriska apparater strålar lite oavsett…

 3. Anonym skriver:

  Det låter som en mysig dag – och doggybag! Hur bra är inte det! Klart man ska få med sig maten man betalat för och min erfarenhet är att barn gärna blir hungriga när de har tråkigt, som i bilen till exempel 🙂

 4. Linnea skriver:

  Åh, vilken härlig dag!! Och så himla fina bilder!! 😀

 5. Anonym skriver:

  Låter som en härlig dag 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »