Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en Läs Mer »

Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en kreativ odlingsbänk. Jag har enligt plan varit ute i friska luften större delen av helgen (förutom när vi målade om varadgsrummet, mer om det senare) och ätit jordgubbar så det sprutar ur öronen och så nu är det dags att göra lite nytta.
 
Sååå, sjukt spännade. Vinnaren är…
 
Ett stort grattis till Karin (tävlade 2015-06-08 @ 17:57:32) som står inför en stor omställning i sitt liv och kan komma igång med ett mer självförsörjande leverne med lite justa odlingsbänkar på nya tomten. Jag blev superpepp på livsvalet Karin och hennes familj gjort. Flytt från stan för mer tid att umgås och leva närmare naturen. Dessutom var bokidén riktigt bra, tack för inspirationen och lycka till med dina odlingar!
 
En extra liten hälsning till Niklas som gjorde ett grymt rim, jag älskar bra rim.
 
Själv känner jag att det är det dags att vässa pennan och sätta igång på någon av alla de där böckerna ni anser att jag kan sno ihop. Woop woop!
 

Foto: Sara Zetterström

En kommentar på "Vinnaren av den kreativa odlingsbänken"

 1. Karin skriver:

  Hej och tusen tusen tack igen!! Jag läste detta först nu, och så kul att fler tycker att det är en bra idé. Ibland behöver man en knuff ut ur ekorrhjulet. Och oj vad jag ska odla! Jag längtar! Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

ANNONS: samarbeten

 • Save the date

  I fredags slog Ikea upp sajten www.hallbaraihop.se, ett samarbete med Världsnaturfonden WWF och Kommunernas energi- och klimatrådgivare. Här kommer man under nio veckor kunna ta del av smarta tips och framför allt inspiration för att leva mer hållbart hemma. Det är inte utan att jag känner mig stolt över att vara en del av projektet. Läs Mer »

 • Bag pilot

  Jag har under en månads tid varit bag pilot åt Sandlund/Hossain, ett nytt livsstilsmärke inom väskor.

  Läs Mer »
 • Sponstrat inlägg: Skåpets mini-makover

  I samarbete med Sadolin och Prettypegs har jag gett leksaksskåpet i Boo’s rum en mini-makeover. Ett perfekt tillfälle att få testa på ett ganska pilligt projekt med flera kulörer i scallop-mönster. Utgångspunkten var detta vita Bestå-skåp från Ikea. Jag passade även på att byta ut dörrarna till stavlimmad furu för att få in mer trä Läs Mer »

 • Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

  Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en Läs Mer »