En möbelkollektion för sinnena

God morgon, god morgon early birds, jag vet att många undrar så bäst att dela. ASAP. Ända sedan möbelmässan har man pratat om release i augusti men nu vet jag mer exakt – lagom till skolstarten släpper så Ikea äntligen Sinnerlig -designsamarbetet med Ilse Crawford. Jag kan inte låta bli att låta mig förföras av Läs Mer »

En möbelkollektion för sinnena

God morgon, god morgon early birds, jag vet att många undrar så bäst att dela. ASAP. Ända sedan möbelmässan har man pratat om release i augusti men nu vet jag mer exakt – lagom till skolstarten släpper så Ikea äntligen Sinnerlig -designsamarbetet med Ilse Crawford. Jag kan inte låta bli att låta mig förföras av bilderna som damp ner i mejlen (och bjuder därför på pressbildsbonanza). Möblerna känns så rejäla, formmötena vackra och materialvalen så .. hmm.. ikea-Ikea. Den djupa förälskelsen råder för närvarande för glaskarafferna med kork, de bulliga fian svarta krukorna och dagbädden. Har du sett någon favorit som gör att du överväger att tälta utanför varuhuset den 14 augusti för att inte gå miste om den?
 
Uppdatering: My bad, Sinnerlig kommer säljas under ett helt år (Wawawiiiwa!) så tältning bör inte vara nödvändig… Om en inte absolut måste vara först förstås.
 
 

Foto: pressbilder från Ikea
 
En läsare hörde av sig och undrade om möblerna i kork är gjorda för utomhusklimat. Det är de inte men jag tänker, precis som med Nipprig, att om ute är det perfekta stället att ha dem så får det väl bära eller brista. Lämna en kommentar om ni vill veta prislappen på något särskilt.
 

4 kommentarer på "En möbelkollektion för sinnena"

 1. Malin skriver:

  Åh, soffan! Helt perfekt. Finns det några mått och pris på den?

 2. Anonym skriver:

  Min man & hans vänner hade sett någon sitta på en dagbädd i en dokumentär & spekulerat i vad en sådan möbel kallas. De kom fram till "orgieplattform". En måste kanske känna dem för att inse exakt hur roligt det är.Själv dog jag lite./Sandra


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »