Instagram: @bloggaibagis

God morgon! Kom på att jag måste dela med mig av ett SUPERTIPS, kanske främst till er som har barn. När vi åkte snabbtåget till Skåne i helgen så blev Rio åksjuk. Då gav konduktören oss ett plåster och sa att vi skulle tejpa ihop naveln. Det funkar i 95% av fallen hävdade han. Och Läs Mer »

Instagram: @bloggaibagis

God morgon! Kom på att jag måste dela med mig av ett SUPERTIPS, kanske främst till er som har barn. När vi åkte snabbtåget till Skåne i helgen så blev Rio åksjuk. Då gav konduktören oss ett plåster och sa att vi skulle tejpa ihop naveln. Det funkar i 95% av fallen hävdade han. Och jag, den stora kräkfobikern, fick därmed ett halleluja moment. DET FUNKADE! Detta tips dedikerar jag särskilt till min vän @bihanget Har någon testat detta? Har det funkat? Trevlig helg på er!

God morgon! Kom på att jag måste dela med mig av ett SUPERTIPS, kanske främst till er som har barn. När vi åkte snabbtåget till Skåne i helgen så blev Rio åksjuk. Då gav konduktören oss ett plåster och sa att vi skulle tejpa ihop naveln. Det funkar i 95% av fallen hävdade han. Och jag, den stora kräkfobikern, fick därmed ett halleluja moment. DET FUNKADE! Detta tips dedikerar jag särskilt till min vän @bihanget Har någon testat detta? Har det funkat? Trevlig helg på er!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom