Hej från Gotland

Här kommer en semesterhälsning från min favorit-ö. Vecka 33 har liksom blivit lite av vår vecka. Jag gillade den redan när vi bodde här, i stort sett allt är fortfarande öppet men sommarhysterin har lagt sig lite efter kulmen av medeltidsveckan som avslutades igår, dessutom råder det sensommarvärme och havet har äntligen värmts upp till Läs Mer »

Hej från Gotland

Här kommer en semesterhälsning från min favorit-ö. Vecka 33 har liksom blivit lite av vår vecka. Jag gillade den redan när vi bodde här, i stort sett allt är fortfarande öppet men sommarhysterin har lagt sig lite efter kulmen av medeltidsveckan som avslutades igår, dessutom råder det sensommarvärme och havet har äntligen värmts upp till badbar temp. I år hade vi dessutom ett hedersfyllt uppdrag på agendan – Jesper har blivit gudfar och helgen har bjudit på namngivningsfest med cirkustema.
 
Idag har jag jobbat lite, i våras lämnade jag ett inredningsförslag på en trappa och nu var det dags att färdigställa så jag läderlindade ett trappräcke på eftermiddagen. Ska försöka sammanställa en DIY här på bloggen. Knixigt och trixigt men så otroligt vackert när det är klart, och inte minst efter några års patina. Annars har vi mest njutit av innerstadens alla vackra dörrar, solnedgångarna och stenstränderna – stenar kan man visst kasta precis hur länge som helst.
 

Foto: Sara & Jesper Zetterström

2 kommentarer på "Hej från Gotland"

 1. Anonym skriver:

  Älskar den där dörren. Vacker!

 2. paulina skriver:

  så härliga bilder du har på bloggen! kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »