Alla rätt

Surfbonanza, känns det igen? Ni vet när man börjar med att kolla Facebook och glider vidare till en härlig fotografs sida, för att ramla över till en stylist som fotografen jobbat med och där emellan hamnar på dennes blogg som har lagt ut en bild från en fastighetsbyrå… Det gjorde jag nyss och den här Läs Mer »

Alla rätt

Surfbonanza, känns det igen? Ni vet när man börjar med att kolla Facebook och glider vidare till en härlig fotografs sida, för att ramla över till en stylist som fotografen jobbat med och där emellan hamnar på dennes blogg som har lagt ut en bild från en fastighetsbyrå… Det gjorde jag nyss och den här bilden högg tag i mig (styling Josefin Hååg, foto Anna Malmborg för Fantastic Frank).
 
Golvet – amen jeeez varför finns det så många fina golv!?! Någon gång måste vi ta tag i köksgolvet i Hundraåringen, det är felbehandlat och har kvistfläckar genom den vita färgen vilket gör att det alltid ser smutsigt ut även som nyskurat, men den projekttröskeln är hög eftersom det betyder att vi måste tömma hela undervåningen när vi gör det. Utan att passera gå hamnar denna bild med vitsåpade furutiljor i inspirationsmappen för golv. Härlig mullvadsfärg på köksluckorna också för att inte tala om bröstpanelen sen… Jag ser framför mig att det byggs bröstpanel hemma hos oss, ja en hel del bröstpanelfaktiskt. Inte helt möbleringspraktiskt kanske men så vackert att man liksom skiter i det praktiska. Den här bilden – på köksfronten alla rätt!
 
Foto: via Fantastic Franks blog

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »