Idag lördagsloppis – Kalmar hjälper

Solen har precis orkat sig upp över galgbacken och jag förbereder det sista innan jag ska möta upp Amanda & Madde. Idag ska vi hålla en loppis till förmån för flyktingkatastrofen. Precis som många andra så kände vi att vi ville göra något. At skänka pengar genom ett sms är i synnerhet också att göra Läs Mer »

Idag lördagsloppis – Kalmar hjälper

Solen har precis orkat sig upp över galgbacken och jag förbereder det sista innan jag ska möta upp Amanda & Madde. Idag ska vi hålla en loppis till förmån för flyktingkatastrofen. Precis som många andra så kände vi att vi ville göra något. At skänka pengar genom ett sms är i synnerhet också att göra något, vi ville liksom bara försöka att engagera flera personer. Så vi grävde där vi står, med Folks Interiör – en nätbutik av skandinavisk antik & design, Bonbons – en inredningsbutik och med en fixarfröken startades Kalmar hjälper i förra veckan, politiskt obunden och totalt utan vinstsyfte – varenda krona kommer gå till UNHCR. Reklambyrån HultbergMartens har gjort den fina loggan och vi har fått med oss några andra företag i Kalmar, även en del privatpersoner har skänkt grejer så vill du handla för en god sak så kom till Kaggensgatan 4 (på innergården mitt emot Holmgrens café) från kl. 11.
 
Vill du skänka säljbara saker i fint skick så kan de lämnas mellan kl. 9-10. Vi kommer stå där tills kl. 16.00, eller tills allt är sålt, vilket som nu sker först. Kom och köp! Och har du inte möjlighet att stödja loppisen går det bra att lämna ett bidrag direkt via Kalmar hjälpers insamlingssida här. Varenda krona är viktig!
 
 
 
Kaggensgatan 4 i Kalmar, här är det snart loppisdags!

En kommentar på "Idag lördagsloppis – Kalmar hjälper"

 1. Anonym skriver:

  Hur gick loppisen 🙂 ?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »