Livstecken och en ny podd

De senaste dagarnas bloggtorka har helt enkelt berott på upp till öronen-jobb och det missgynnsamma i att jag råkade få välja sist i dygns-lådan och fick ett med bara 24 timmar. Typiskt. Nytt jobbprojekt påbörjades i veckan och jag spenderar numera mina dagar hos Tengbom arkitektbyrå. Hardcore inredning och vädigt lite styling kan man säga. Läs Mer »

Livstecken och en ny podd

De senaste dagarnas bloggtorka har helt enkelt berott på upp till öronen-jobb och det missgynnsamma i att jag råkade få välja sist i dygns-lådan och fick ett med bara 24 timmar. Typiskt. Nytt jobbprojekt påbörjades i veckan och jag spenderar numera mina dagar hos Tengbom arkitektbyrå. Hardcore inredning och vädigt lite styling kan man säga. Mycket lärorikt och ni vet hur det är när man lite som sätter sig i skolbänken igen – en blir h e l t slut. Det är med öppen famn jag välkomnar helgen för lite återhämtning, och en ny Kom In-podd. Nu kan ni lyssna på avsnittet vi kallar Stil  och bland annat resonerar kring vad inredning egentligen betyder för oss och vad vi tycker är allra viktigast när vi inreder våra hem. Och en hel del annat tjöt i vanlig ordning.
 
Äntligen fredag!
 
 

3 kommentarer på "Livstecken och en ny podd"

 1. emmish skriver:

  ha en fin fredag =)

 2. Josefin skriver:

  Heja dig, tycker du har uppdaterat jätteflitigt senaste tiden 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »