Instagram: @bloggaibagis

På väg till Gotland, äntligen! En välbehövlig semester för hela familjen. // Printet som ni ser på bilden är ett provtryck på ett print som kommer säljas i min kommande lilla webshop. Hurra! Jag tänkte att den kan ju vara med i en giveaway, för att fira att ni är över otroliga tio tusen följare Läs Mer »

Instagram: @bloggaibagis

På väg till Gotland, äntligen! En välbehövlig semester för hela familjen. // Printet som ni ser på bilden är ett provtryck på ett print som kommer säljas i min kommande lilla webshop. Hurra! Jag tänkte att den kan ju vara med i en giveaway, för att fira att ni är över otroliga tio tusen följare nu. Och trevliga som tusan är ni dessutom, blir lika glad varje gång ni kommenterar. (Mer info om giveawayen kommer snart)

På väg till Gotland, äntligen! En välbehövlig semester för hela familjen. // Printet som ni ser på bilden är ett provtryck på ett print som kommer säljas i min kommande lilla webshop. Hurra! Jag tänkte att den kan ju vara med i en giveaway, för att fira att ni är över otroliga tio tusen följare nu. Och trevliga som tusan är ni dessutom, blir lika glad varje gång ni kommenterar. (Mer info om giveawayen kommer snart)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom