Solstickan Design: klassiker i ny tappning

Solstickan tar steget in i designvärlden. Med Solstickan Design erbjuder man folkliga, moderna produkter inom inredning, hem och brandsäkerhet. Delar av intäkterna går till Stiftelsen Solstickan och produkterna kan köpas på Solstickandesign.se

Läs Mer »

Solstickan Design: klassiker i ny tappning

Kaffeburk och brickaSolstickan tar steget in i designvärlden. Med Solstickan Design erbjuder man folkliga, moderna produkter inom inredning, hem och brandsäkerhet. I sortimentet hittas bland annat ljushållare, köksprylar och brandfiltar, allt i sann Solsticksanda. Tanken med Solstickan Design är att bevara och föra vidare den svenska klassikern. Delar av intäkterna går till Stiftelsen Solstickan, som arbetat till förmån för barn och gamla sedan starten 1936. Samtliga produkter finns till försäljning på Solstickandesign.se

Brandfilt_släckare_röd

Ljushållare_förpackning

 

Text: Ajda Dzambic

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter

 • Tio budgetköp för ett kul kök

  Textilier, färger, fina detaljer och ett djurhuvud – i veckans budgetsvep frossar vi i enkla, budgetvänliga, alternativ till hur man bäst uppdaterar och livar upp i köket. Roligt porslin behöver inte kosta skjortan. Våga mixa och matcha olika färger och mönster, det livar upp. Skål i ockra, 29 kronor, spräcklig skål, 59 kronor, Duka/City Gross. Läs Mer »

 • RESEGUIDE: HONGKONG

  Flest skyskrapor och världens mest besökta destination. Hongkong är rekordens stad – ett myllrande inferno av neonskyltar, tutande taxibilar och stressade storstadsmänniskor. Men staden är också en grön oas med vidunderlig natur, bambuskog, skärgård och matlagning i världsklass. Rum Hemma tog direktflyget från Stockholm och fann sinnesro bland prisvärda Michelinrestauranger och stillsamma vandringsleder. Och naturligtvis en Läs Mer »

 • Ellos <3 vintage

  I augusti släpper Ellos en vintagekollektion med keramik, ljuskoppar och annan dekoration, handplockad från bland annat Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

  Läs Mer »
 • Styr dina smarta Ikea-lampor med rösten

  Under sommar och höst 2017 tar Ikea nästa steg mot ett smartare hem. Genom en rad uppdateringar kommer det bland annat vara möjligt att styra Ikeas Smart-belysning med röstkommando.

  Läs Mer »