Hudvårdshysteri i Stockholm

Det råder kreddig hudvårdshysteri i Stockholm. Just nu är det hetare än någonsin att lägga fokus – och budget – på trendiga tvålar, doftljus och naturliga skönhetsprodukter. Den här trenden är här för att stanna och vi på Rum Hemma gillar det starkt.

Läs Mer »

Hudvårdshysteri i Stockholm

slide5

Det råder kreddig hudvårdshysteri i Stockholm. Just nu är det hetare än någonsin att lägga fokus – och budget – på trendiga tvålar, doftljus och naturliga skönhetsprodukter. Ingen har väl undgått Aesop-butiken som öppnade i Biblioteksstan i fjol och inom kort slår hudvårdsälsklingen upp dörrarna för ytterligare en butik vid Nytorget, på Södermalm. Svenska Björk & Berries har för tillfället en pop up-butik inne i Sturegallerian och nu senast öppnade L:A Bruket sin första butik på Södermannagatan, även det på Södermalm. Den här trenden är här för att stanna och vi på Rum Hemma gillar det starkt.

AESOP-SE-STORE-BIBLIOTEKSTAN-05

12226939_10153896188234396_940278920614148738_n

Text: Ajda Dzambic

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Livsstil

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Månadens instagrammare

  Bakom det drömska och inspirerande kontot @viktoriaholmgren hittar vi den Umeåbaserade fotografen och influencern. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa knep och tips för en perfekt bild.

  Läs Mer »