Sara 💛 Tengbom = sant

Kommer ni ihĂ„g att jag skrev om ett livsomvĂ€lvande beslut förra helgen? Har en sagt A Ă€r det dags för refrĂ€ngen sĂ„ hĂ€r kommer B. B som i Tengbom. Alldeles nyssens signerade jag nĂ€mligen mitt anstĂ€llningsavtal pĂ„ Tengbom och i mitten av februari (senast) kommer jag att börja jobba som inredningsarkitekt pĂ„ Kalmarkontoret. Hjulningar och LĂ€s Mer »

Sara 💛 Tengbom = sant

Kommer ni ihÄg att jag skrev om ett livsomvÀlvande beslut förra helgen? Har en sagt A Àr det dags för refrÀngen sÄ hÀr kommer B.
B som i Tengbom.
Alldeles nyssens signerade jag nÀmligen mitt anstÀllningsavtal pÄ Tengbom och i mitten av februari (senast) kommer jag att börja jobba som inredningsarkitekt pÄ Kalmarkontoret. Hjulningar och fanfarer!
Men företaget dĂ„? TĂ€nker kanske ni. Ja att ta en anstĂ€llning har inte varit ett lĂ€tt beslut, I tell you. Underbara Clara beskriver frilanslivet pĂ„ pricken i ett inlĂ€gg hĂ€r och det Ă€r mĂ„nga för- och nackdelar. I en drömvĂ€rld hade jag bĂ„de Ă€tit kakan (jobbat halvtid pĂ„ Tengbom) och haft den kvar (frilansat resten) men nu Ă€r det ju en arkitektbyrĂ„ vi pratar om och inte ett konditori sĂ„ det blir 100% hardcore inredning/projektering och övriga förfrĂ„gningar/knĂ€ck kommer jag göra pĂ„ min “fritid”, under förutsĂ€ttning att det inte Ă€r konkurrerande verksamhet förstĂ„s. SjĂ€lvklart fortsĂ€tter jag blogga – det Ă€r ett nytt jobb jag tar, inte livet av mig. Jag ser otroligt mycket fram emot denna nya era (medan min SGI gör vĂ„gen) och faktiskt tĂ€nkte jag börja jobbet med att gĂ„ pĂ„ julfest med mina nya kollegor redan pĂ„ fredag. NĂ€sta Ă„r byter jag alltsĂ„ kontorsadress och flyttar tvĂ„ gator österut, till den hĂ€r gula skylten.

16 kommentarer pĂ„ "Sara 💛 Tengbom = sant"

 1. Vad skönt! Grattis till jobbet!

 2. Diana skriver:

  Vad spÀnnande, grattis och lycka till!

 3. Anette Johansson skriver:

  Grattis Sara, vad kul! Lycka till 🙂

 4. Anonym skriver:

  Grattis! Det blir sÀkert rackarns bra!

 5. Malin skriver:

  Grattis och lycka till!

 6. Patricia skriver:

  Vad kul, GRATTIS! 😀

 7. Stort grattis! Det blir sÀkert hur bra som helst!

 8. Katrin skriver:

  Grattis!! Och vilken snygg cape/poncho! FÄr jag frÄga var du köpt den?

 9. Josefin skriver:

  Stort grattis, det lĂ„ter som en toppenidĂ©, tĂ€nk vad skönt med ett tryggt roligt jobb som du slipper pendla till och att din fritid Ă€r din fritid och inte behöver inbringa inkomst 😊 Lycka till!

 10. Tjohoo! Återigen, gratulerar. Ser att du redan anammat den svartvita klĂ€dkoden. 😉 Kram!

 11. jennie skriver:

  Stort grattis, vad roligt för dig! Åh, jag som gĂ„r i starta-eget-tankar, dock i en HELT annan bransch, fĂ„r lite ont i magen, men det blir sĂ€kert bra med det. Haha, jag Ă€r ocksĂ„ i samma fas i livet med smĂ„barn sĂ„ jag förstĂ„r precis det dĂ€r med SGI:t, sĂ€rskilt nĂ€r man inte har planer pĂ„ att ta sig ifrĂ„n förĂ€ldrapenningstrĂ€sket
 🙂 Än en gĂ„ng, stort grattis och lycka till! Kram!

 12. Emma skriver:

  Stort grattis till dig!

 13. Woho, grattis! LĂ„ter som vĂ€rsta drömjobbet, fattar att du inte kunde lĂ„ta bli! Och "det Ă€r ett nytt jobb jag tar, inte livet av mig" – hahaha!

 14. Petra skriver:

  Ett stort grattis till ditt nya jobb!


LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm pĂ„ SkogsvĂ€gen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura nĂ€r det hĂ€r huset fastnade pĂ„ nĂ€thinnan imorse. Ännu en hundraĂ„ring, vitmĂ„lad, med en fantastisk trĂ€dgĂ„rd och med vinklar och vrĂ„r. Fast nĂ€stan dubbelt sĂ„ stor som vĂ„rt casa dĂ„rĂ„. Ja jösses, tĂ€nk om man bara kunde samla pĂ„ vackra hus. Och tĂ€nk om man LĂ€s Mer »

 • HundraĂ„ringen

  Kanske har jag nĂ€mnt det förr men det Ă€r sĂ„ himla hĂ€ftigt att jag bara mĂ„ste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra dĂ„ jag kom över en gammal bild pĂ„ vĂ„rt hus HundraĂ„ringen hĂ€romdagen. 2007 lĂ€mnade vi ö-livet pĂ„ Gotland för en permanent tillvaro i vĂ„r nya hemstad Kalmar. Eller nygamla fĂ„r LĂ€s Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fĂ„tt mejl och sms med frĂ„gor om det hĂ€nt nĂ„got med tanke pĂ„ bloggtystnaden. Nej, det har inte hĂ€nt “nĂ„got” det har bara varit hysteriskt mycket pĂ„ alla fronter och jag har fĂ„tt mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade vĂ€skorna och Ă€r nu pĂ„ vĂ€g till Gotland, helgpeppen LĂ€s Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  MĂ„nga (lĂ€s: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfĂ€rdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igĂ„ng en renovering. Eftersom jag tycker det Ă€r viktigare med rĂ€tt saker sĂ„ kanske vi börjar i fel Ă€nde ibland. Som i helgen nĂ€r Jesper hittade ett GjutjĂ€rnsbadkar pĂ„ Blocket. Eller pĂ„ Blocket förresten, snarare 35 LĂ€s Mer »