Välkommen hit!

Välkommen till Little miss fix it-world!

Läs Mer »

Välkommen hit!

Jag slår upp dörren på vid gavel och sträcker ut armarna för att riktigt välkomna både gamla och nya läsare till mitt nya blogghem. Hej! Och är du alldeles ny i Little miss fix it-world så tänkte jag berätta lite om mig själv.

torparfamilj

[ o ]: Henrik Petersson

Nästan halva livet har jag delat med min man Jesper och vi ömsom skrattar ihjäl oss och sliter vårt hår i vardagen tillsammans med vår treåriga dotter Boo (envishet i rakt nedstigande led). Vår husresa började med ett litet sekelskiftes-torp men sedan ett år tillbaka har vi två hundraåringar på halsen. Jag älskar att renovera, rita på nya layouter, skapa sköna inredningsmiljöer och fiffiga lösningar, även det något som min pragmatiske man ibland sliter sitt hår åt (tur att han har mycket hår).

I bagaget har jag en fil. kand. i design och började min karriär som inredare på Ikea. Sedan ett par år tillbaka frilansar jag som inredare & stylist och under våren 2016 kommer jag börja som inredningsarkitekt på ett av Nordens äldsta arkitektkontor.

Om du inte redan vet det så kommer du märka att mina texter sällan är korta och koncisa så mitt tips till dig är följande: Fixa en god kopp av något livselixir, sätt dig bekvämt och kom in i mitt vardagsrum för en stund av kvalitétshäng. I bästa fall går du leende ut härifrån. I sämsta måste du avsätta tid för ett akut pysselbehov. Välkommen hit!

littlemissfixit_theshopisopen

[ o ]: Sara Zetterström


3 kommentarer på "Välkommen hit!"

 1. Anna-Karin skriver:

  Tack! Snyggt jobbat:) och God Jul!

 2. Hej! Ska bli fantastiskt härligt att följa dig här framöver. Stoor kram!

 3. annatotti skriver:

  Äntligen! Kul med nystart! Anledningen till att jag kände till “hemlisen” var för att du en gång länkade till mig och när du påbörjade flytten fick jag en ny ping!
  Hoppas du kommer trivas!
  Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

En smaksak

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • Lunchlättast i stan

  Jag sitter och önskar mig upp till Formex-mässan som öppnade igår. I år valde jag att inte åka men nu när mässan är igång för fullt är det inte utan att jag ångrar mig lite. Nåväl, det är främst möten med bloggkollegor och vänner som lockar, själva utbudet går det ju rätt bra att snappa Läs Mer »

 • Hög igenkänningsfaktor

  De senaste veckorna har jag lekt med tanken att koppla bort sociala medier helt. Under vår gemensamma ledighet har jag och Jesper påmint varann om mobbefri gemensamhetstid. Mest för att jag ogillar tanken på att vara en av de föräldrar eller partner för den delen jag sett mer än nog av på semestern. De som Läs Mer »

 • Äppelpajs-glass

  Igår när Lisa och Marcus var här åt vi årets första kräftor. De godaste svenska Vätternkräftorna jag ätit. Till efterrätt blev det färskostglass med smak av äppelpaj. Ett recept av Elisabeth Johanssons, en grym matstylist jag f ö haft nöjet att dela kök med när jag jobbade för Ikea i vintras. Recepten finns i hennes Läs Mer »