God jul!

Kikar in här för en liten julhälsning så här innan middagen. Förra året kom det ju en tomte med jätteläskigt ögon ungefär så här dags, men tänka sig vilken tur att det i år istället var en liten Tomtenissa som lämnade paketen redan under natten hemma hos oss. Det var rysligt spännande att kolla om någon hade ätit Läs Mer »

God jul!

littlemissfixit_julafton15_01Kikar in här för en liten julhälsning så här innan middagen. Förra året kom det ju en tomte med jätteläskigt ögon ungefär så här dags, men tänka sig vilken tur att det i år istället var en liten Tomtenissa som lämnade paketen redan under natten hemma hos oss.

Det var rysligt spännande att kolla om någon hade ätit upp gröten som vi ställde ut igår kväll. Och den där Nissan måste haft fasligt bråttom för gröten var bara halväten och dessutom hade luvan fastnat i dörren, dessutom märktes det att vi inte har någon snö för det var leriga små fotspår i hela vardagsrummet.

littlemissfixit_julafton15_02littlemissfixit_julafton15_05littlemissfixit_julafton15_09littlemissfixit_julafton15_03

Efter frukost öppnade vi paketen och sen har vi bara myst hela dagen. Våra julgäster fick ställa in Kalmarresan p g a sjukdom så det har varit en väldigt lugn tillställning.

littlemissfixit_julafton15_08 Otroligt skönt att inte ha några som helst måsten (även om jag föreslog att vi skulle tapetsera köksväggen efter lunch, Jesper gav mig onda ögat så nej, det spar vi till en annan dag) och bara mysa runt, kramas och testa klapparna.

littlemissfixit_julafton15_07littlemissfixit_julafton15_06

Någon är extremt nöjd med dagen, ni ser väl vår nya familjemedlem “snippdockan” i bakgrunden? Nu är det hög tid att duka bordet, som blir väldigt o-julig eftersom med gästerna uteblev även julmaten. Vi konstaterade att det också känns rätt skönt.

Hoppas ni har en jättemysig julafton – God jul!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »