Materiell lycka

I år måste jag varit väldigt snäll för jag hade inte önskat mig många saker i julklapp men jag fick just det som jag delvis behövde och delvis villhövde. Och något jag villhövde alldeles väldigt mycket var en liten ring av Beatas design. Den nogräknade kommer kanske ihåg att jag bloggade om den lilla Knot-ringen från Atom47? Läs Mer »

Materiell lycka

I år måste jag varit väldigt snäll för jag hade inte önskat mig många saker i julklapp men jag fick just det som jag delvis behövde och delvis villhövde. Och något jag villhövde alldeles väldigt mycket var en liten ring av Beatas design. Den nogräknade kommer kanske ihåg att jag bloggade om den lilla Knot-ringen från Atom47? Istället tyckte Jesper både att namnet och utformningen på Eternity var finare, och det är ju det bästa – när både givare och mottagare tycker det blir bra.

littlemissfixit_julklapp15_01

 

Något som jag behövt länge är en handväska som funkar både till vardag och fest och det hittade jag i Anna-väskan från Sandqvist, vilket Jesper förvånade mig genom att snappa upp. Superfina klappar i genuina material – hjärta på det! Nu ska vi fortsätta att göra det vi gjort hela dagen, ingenting.

littlemissfixit_julklapp15_02[ o ]: Jesper & Sara Zetterström


En kommentar på "Materiell lycka"

 1. Så skoj att du börjar blogga här! Och snygg väska!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »