Gott Nytt År!

Gott slut, kära läsare. Tack för ett fint år med härligt stöd, både här, i sociala medier och så klart i papperstidningen. Utan er, ingen Rum Hemma! Nu tar vi nya tag och firar in 2016 med buller och bång. Gott nytt år!

Stajling: Lisa Marie Andersson, Foto: Lotta Lundberg

Läs Mer »

Gott Nytt År!

2015-10-03 - 002

Gott slut, kära läsare. Tack för ett fint år med härligt stöd, både här, i sociala medier och så klart i papperstidningen. Utan er, ingen Rum Hemma! Nu tar vi nya tag och firar in 2016 med buller och bång. Gott nytt år!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter

 • Tio budgetköp för ett kul kök

  Textilier, färger, fina detaljer och ett djurhuvud – i veckans budgetsvep frossar vi i enkla, budgetvänliga, alternativ till hur man bäst uppdaterar och livar upp i köket. Roligt porslin behöver inte kosta skjortan. Våga mixa och matcha olika färger och mönster, det livar upp. Skål i ockra, 29 kronor, spräcklig skål, 59 kronor, Duka/City Gross. Läs Mer »

 • RESEGUIDE: HONGKONG

  Flest skyskrapor och världens mest besökta destination. Hongkong är rekordens stad – ett myllrande inferno av neonskyltar, tutande taxibilar och stressade storstadsmänniskor. Men staden är också en grön oas med vidunderlig natur, bambuskog, skärgård och matlagning i världsklass. Rum Hemma tog direktflyget från Stockholm och fann sinnesro bland prisvärda Michelinrestauranger och stillsamma vandringsleder. Och naturligtvis en Läs Mer »

 • Ellos <3 vintage

  I augusti släpper Ellos en vintagekollektion med keramik, ljuskoppar och annan dekoration, handplockad från bland annat Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

  Läs Mer »
 • Styr dina smarta Ikea-lampor med rösten

  Under sommar och höst 2017 tar Ikea nästa steg mot ett smartare hem. Genom en rad uppdateringar kommer det bland annat vara möjligt att styra Ikeas Smart-belysning med röstkommando.

  Läs Mer »