Instagram: @bloggaibagis

2015. Då Otis kom och vi blev 4. Året jag lärde känna så många nya fina människor, vissa kanske vänner blir för livet. Fina bilder och flöden i all ära men det bästa med insta är att man får träffa så mycket fint folk. 2016 hoppas jag på ännu fler möten och ett år där Läs Mer »

Instagram: @bloggaibagis

2015. Då Otis kom och vi blev 4. Året jag lärde känna så många nya fina människor, vissa kanske vänner blir för livet. Fina bilder och flöden i all ära men det bästa med insta är att man får träffa så mycket fint folk. 2016 hoppas jag på ännu fler möten och ett år där jag vågar lite mer, de e bara å köra helt enkelt! Gott nytt år, vi ses nästa!

2015. Då Otis kom och vi blev 4. Året jag lärde känna så många nya fina människor, vissa kanske vänner blir för livet. Fina bilder och flöden i all ära men det bästa med insta är att man får träffa så mycket fint folk. 2016 hoppas jag på ännu fler möten och ett år där jag vågar lite mer, de e bara å köra helt enkelt! Gott nytt år, vi ses nästa!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom