Instagram: @bloggaibagis

Första jobbveckan avklarad, det kändes rätt bra ändå! Veckan som kommer blir en kort en då jag åker till Oslo! Har ni några tips på butiker eller restauranger där så hojta i kommentarsfältet. #vardagsrum #hemmahosbloggaibagis

Instagram: @bloggaibagis

Första jobbveckan avklarad, det kändes rätt bra ändå! Veckan som kommer blir en kort en då jag åker till Oslo! Har ni några tips på butiker eller restauranger där så hojta i kommentarsfältet.

Första jobbveckan avklarad, det kändes rätt bra ändå! Veckan som kommer blir en kort en då jag åker till Oslo! Har ni några tips på butiker eller restauranger där så hojta i kommentarsfältet. #vardagsrum #hemmahosbloggaibagis


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom