Idylliskt hem med rik historia

Hedmansgården har sedan 1929 varit hem för såväl elever och arbetare som resenärer. Ta del av hemmets imponerande historia här!

Läs Mer »

Idylliskt hem med rik historia

1

2

Idylliskt hem med rik historia. I Västra Torp, i södra Skåne, ligger den populära Hedmansgården. I dag är gården både pensionat och bostad, men husets historia ser annorlunda ut. När det stod färdigt, 1929, flyttade nämligen byns skola in och verksamheten bedrevs sedan i 40 år. Därefter har gården använts som både arbetsbostad och vandrarhem innan det på 80-talet blev pensionat. Nu ligger det ute till försäljning med ett utropspris på 6 500 000 kronor. Mer information, och fler bilder, finns hos Svensk Fastighetsförmedling.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Text: Ajda Dzambic

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma hos