På lanseringsfest med My Home

I tisdags var jag på lanseringsfest i galet bra sällskap.

Läs Mer »

På lanseringsfest med My Home

Vad gjorde jag i tisdags kväll? Tackar som frågar, jag var bjuden på partaj. Det var Aftonbladet & Schibstedt som lanserade sitt mastodont-magasin My Home – en papperssyster till halvårsgamla webbportalen med samma namn. Festen hölls i Patrikssons fina lokaler och vi serverades mat av coola DoMa (som driver hemma hos sig-restaurang på Nybrogatan). Ett 60-tal inredare/stylister/fotografer/bloggare träffades och det var verkligen en hellyckad tillställning med härlig stämning och grymt häng.

Emma-Mattsson_myhome_release07

littlemissfixit_myhome_release02

Min poddkollega Hildur bloggar ju för My Home, så även Pella Hedeby (som när jag presenterade mig utbrister: -Men vi har ju träffats! Behöver jag säga att vi skrattade gott när vi insåg att vi bara följts åt via sociala medier? Knäpp värld.) Kvällen till ära hade de tolkat vårens trender i varsitt vardagsrum (Hildur det mörka och Pella det ljusa) med produkter från Ikea, Royal Design och Rum21. Proffsigt och snyggt, minst sagt.

Emma-Mattsson_myhome_release03Emma-Mattsson_myhome_release04

Magasinet är fullt av inspirerande reportage och trendrapportering, som sagt mastodonttjockt i obestruket papper med över 200 sidor, och finns under ett par veckor framåt till försäljning där man vanligtvis hittar Aftonbladet.

Emma-Mattsson_myhome_release06

Sockerråttan moi såg såklart mest fram emot desserten och jag blev inte besviken. Exakt vad den innehöll förutom clementinsorbet och ångad maräng vet jag inte men det stavades h i m m e l r i k e  &  s t r å k k v a r t e t t e r så gott.

Emma-Mattsson_myhome_release05

[ o ]: Sara Zetterström (bild 2), övriga bilder av Emma Mattsson för My Home

Det var verkligen en jättehärlig kväll med gamla och nya bekantskaper (jag delade t ex. både taxi och bord för första gången med sköna David och Anna som driver Östling & Schedin och kunde inte låta bli att charmas av Pernilla Barkman som är affärsområdeschef på Myhome.se) och jag tror att många branschkollegor stämmer in när jag säger att det är längt efter dessa få tillfällen att under avslappnade former ha möjligheten att verkligen hinna prata med varandra. Inte konstigt att vi var ett gäng som liksom aldrig ville gå och till slut släpade oss iväg till den väntande taxin när de började blåsa ut ljusen i lokalerna.


En kommentar på "På lanseringsfest med My Home"

 1. […] landar på näthinnan. Fint stylad av duktiga och trevliga Anna Schedin som jag träffade på My Home-eventet i vintras. Och lika mycket som sänghimmeln ter sig mega-drömmig så är det g o l v e t jag […]


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »