Instagram: @bloggaibagis

Hejdå vackra Oslo! Och tack till min lillasyster som visade mig stan på riktigt, alla fina områden, gränder och byggnader. Vi åt gott på @mathallenoslo och Villa Paradisio. Vi tog tuben till skidspåren och vi fikade på Laundromat. Så, några tips fick jag till ändå. Ha en skön söndag, jag ska spendera min med en Läs Mer »

Instagram: @bloggaibagis

Hejdå vackra Oslo! Och tack till min lillasyster som visade mig stan på riktigt, alla fina områden, gränder och byggnader. Vi åt gott på @mathallenoslo och Villa Paradisio. Vi tog tuben till skidspåren och vi fikade på Laundromat. Så, några tips fick jag till ändå. Ha en skön söndag, jag ska spendera min med en bok på tåget hem.

Hejdå vackra Oslo! Och tack till min lillasyster som visade mig stan på riktigt, alla fina områden, gränder och byggnader. Vi åt gott på @mathallenoslo och Villa Paradisio. Vi tog tuben till skidspåren och vi fikade på Laundromat. Så, några tips fick jag till ändå. Ha en skön söndag, jag ska spendera min med en bok på tåget hem. #oslove #oslotips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom