Marint makramé som mutivation

Visst påminner det om gamla fiskeflöten av glas? Fast betydligt mindre förstås, och en helt annan funktion. Tycker att mina små vaser har fått nytt liv sedan de kan hänga lite varstans. Och jo, extremt sent på bollen i makramé-hypen men, det skulle visst till en veckas sjukstuga med Boo för att pyssellugnet skulle lägra Läs Mer »

Marint makramé som mutivation

littlemissfixit_minivas_makrame01

Visst påminner det om gamla fiskeflöten av glas? Fast betydligt mindre förstås, och en helt annan funktion. Tycker att mina små vaser har fått nytt liv sedan de kan hänga lite varstans. Och jo, extremt sent på bollen i makramé-hypen men, det skulle visst till en veckas sjukstuga med Boo för att pyssellugnet skulle lägra sig, pyssel är den bästa formen av mutivation för vår treåring. Eller nej förresten, det funkar dåligt som muta för hon vill förstås att vi ska pyssla tillsammans – ingen chans att “vobb”-fuska och köpa sig tid vid datorn så istället har vi pärlat halsband och knutit snören som om det inte finns någon morgondag.

Konsten att inte stressa upp sig när man är gräsänka, bacillerna härjar fritt och jobbet hopar sig alltså… Det är bara att fokusera på nattskiften och hålla tummarna att de sista skälvande timmarna av dygnet ska bli produktiva. En kopp te, och doften av eukalyptus i en liten hängande glaskula. Typ.

littlemissfixit_minivas_makrame02

[ o ]: Sara Zetterström


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »