Fredagslistan – Sania Demina

Sania Demina är bloggaren med stor passion för mode. Hon kan även titulera sig som moderedaktör, stylist och kreativ konsult. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa stylingtips. Det och mycket mer i veckans fredagslista!

Läs Mer »

Fredagslistan – Sania Demina

Det är den stora passionen för mode som är drivkraften för bloggaren Sania Demina. Hon bloggar regelbundet på http://saniaclausdemina.com, kan titulera sig som moderedaktör för Bloglovin’ och Zanita.com. Hon är dessutom stylist och kreativ konsult för bland annat Damernas Värld. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa stylingtips. Det och mycket mer i veckans fredagslista!

Text: Ajda Dzambic

sania-claus-demina-calpe-spain-2015_119

 Hur startade ditt modeintresse?
Jag har för mig att jag upptäckte modebranschen någonstans under 2008, när den första Sex And The City filmen kom ut. Jag blev väldigt nyfiken och började undersöka mer – googlade runt och lånade böcker. Startade sedan min blogg då jag inte kunde hitta en bra modesajt som innehöll ”fashion for dummies”. Frågorna jag hade i huvudet var: ‘Vad sjutton menas med ordet trender?’ och ‘Varför är alla så besatta av just den där väskan från Chanel?’. Jag hade verkligen ingen koll på branschen, men har alltid tyckt att det är kul att leka med outfits och så fortsatte min nyfikenhet därifrån.

Vem inspirerar dig?
Inspireras inte av bara en person utan av allt möjligt runt omkring mig. Resor, en lång rad olika personer och musik till exempel.

Vilken låt går på repeat för tillfället?
Falling Short Låpsley

Favoritbutik?
Colette i Paris är kul!

Vart hittar vi dig en fredagskväll?
Oftast hemma framför datorn haha, men annars på Boqueria i Stockholm.

Drömresemål?
Jag skulle vilja resa till massa olika ställen i Italien! Sen längtar jag även efter att resa till Bali och Australien.

Ditt bästa stylingtips?
Att dricka té innan man klär på sig på morgonen. Det blir helt enkelt inga bra outfits om man fryser.

Favoritpryl i hemmet?
Sjukt nöjd med mina ziczac-mönstrade svartvita kuddar från Åhléns!

Vanligaste färgen i din garderob?
Väldigt blandat men det har blivit mycket gult på sistone.

Hur bor du om 10 år?
I en lagom stor lägenhet i Stockholm med utsikt mot vattnet. Högt i tak, med en härlig garderob á la Sex And The City. Det vore en dröm!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Fredagslistan

 • Fredagslistan – Little Miss Fix It

  Vår bloggare Sara, mer känd som Little Miss Fix It, gästar fredagslistan den här veckan! För Rum Hemma har hon delat med sig av sina helgplaner och måsten på frukostbordet.

  Läs Mer »
 • Fredagslistan – Jenny Strömstedt

  Jenny Strömstedt är vi vana att se i morgonsoffan på TV4, men på måndag är hon aktuell som konferencier för Årets Rum 2016, arkitektur- och designpriset som arrangeras av vårt förlag It Is Media. Rum Hemma går bakom kulisserna på galan i veckans fredagslista.

  Läs Mer »
 • Fredagslistan – Sania Demina

  Sania Demina är bloggaren med stor passion för mode. Hon kan även titulera sig som moderedaktör, stylist och kreativ konsult. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa stylingtips. Det och mycket mer i veckans fredagslista!

  Läs Mer »