Nu kör vi

Ny vecka, ny start – och för Rum Hemma-redaktionen har det äntligen blivit dags att sparka i gång redaktionsbloggen. Här kommer vi dela med oss av vårt arbete på redaktionen, vår vardag och allt annat vi tycker om. Vi är peppade!

Läs Mer »

Nu kör vi

rumhemmaredaktionen

Ny vecka, ny start – och för Rum Hemma-redaktionen har det äntligen blivit dags att sparka i gång redaktionsbloggen. Här kommer vi dela med oss av vårt arbete på redaktionen, vår vardag och allt annat vi tycker om. Vi är peppade!

Vi som bloggar är
Chefred-Amina
Träningsfreak med fäbless för löpning, som för övrigt är det bästa sättet att upptäcka nya platser på. För det gör jag också gärna, reser alltså. Och ni kommer få följa med här! På hemmaplan älskar jag att äta långa helgfrukostar, köpa nya gröna växter, samt vänner och vin.

Ad-Joanna
Färgmatchningsfreak från Norrbotten.Väljer allt baserat på utformning. Är även något av en skata, iom älskar allt som glittrar. Vill ständigt förnya hemma, varken hinner eller orkar eller har råd i den takt jag önskar, så är därmed oftare frustrerad än nöjd. Hemmet upptas även av två små barn och en make, som inte upplever samma behov av ordning och reda som modern.

Red-Sophia 
Eller Byggare Bob. Älskar att renovera och snickra, och gärna med detsamma – när jag är bakom tangenterna; räkna med många spontana renoveringsprojekt.

Webb-Ajda
Senaste tillskottet på Rum Hemma-redaktionen! Är nördigt intresserad av mycket men har en svag punkt för film och TV-serier. Tror jag håller något typ av rekord i att sluka serier på kort tid. Älskar sovmorgnar och äventyr. Både på hemmaplan och utomlands. Kan knappt koka ägg men lagar en riktigt god trippel chokladkaka.

/Amina, Joanna, Sophia & Ajda


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Bakom kulisserna

  • Bakom fasaden med Liselotte Watkins

    Som illustratör har Liselotte Watkins många tunga meriter och arbetsgivare i ryggsäcken. Nu vidgar hon sina vyer i och med lanseringen av sin första inredningskollektion, Via Sallustiana, exklusivt framtagen för Svenskt tenn.

    Läs Mer »
  • Nu kör vi

    Ny vecka, ny start – och för Rum Hemma-redaktionen har det äntligen blivit dags att sparka i gång redaktionsbloggen. Här kommer vi dela med oss av vårt arbete på redaktionen, vår vardag och allt annat vi tycker om. Vi är peppade!

    Läs Mer »