Nya skatter till bokhyllan

En nytankad bil, ett fullt kylskåp, en rentvättad garderob… Allt är exempel på sånt som får mig att känna mig rik. Frihet i form av många mil i bil, glädjen över god mat och så nöjet att med klädernas hjälp liksom ta olika skepnader. En annan rikedom är det här med mig och böcker. Att Läs Mer »

Nya skatter till bokhyllan

En nytankad bil, ett fullt kylskåp, en rentvättad garderob… Allt är exempel på sånt som får mig att känna mig rik. Frihet i form av många mil i bil, glädjen över god mat och så nöjet att med klädernas hjälp liksom ta olika skepnader. En annan rikedom är det här med mig och böcker. Att läsa i dem, bläddra igenom dem, känna lukten av papper och toner – älskar’t! Och varje noga utvalda litterära kompis i bokhyllan gör att jag känner mig rik. Skönlitterära böcker kan jag ta del av i olika former – lånebok, ljudbok eller e-variant, men personporträtten, inspirationsladdningen eller faktaböckerna låter jag gärna fysiskt fylla på mitt alldeles egna lilla bibliotek. De senaste skatterna i raden är fotoboken Share som jag bloggade om här och beställde från Le Kiosk i förra veckan. Och inte minst det stora plåstret på den inställda Stockholmsresan-såret, nämligen ett signerat exemplar av Ingegerd Råmans – Det är ingenting men det är ändå något som Ikeas pressavdelning hade gulligheten att skicka till mig när jag p g a influensan tvingades lämna återbud på deras pressvisning av Viktigt i torsdags.

Har du någon sån där specifik grej som gör att du känner dig rik?

littlemissfixit_nyttibokbyllan_feb16


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »