Sandbergs Trendrapport – Våren 2016

Sandberg Wallpaper hjälper dig hitta din inredningsprofil i sin trendrapport för våren 2016. Sökaren, Samlaren, Odlaren eller Upptäckaren – vilken personlighet har du?

Läs Mer »

Sandbergs Trendrapport – Våren 2016

I dagarna presenterade Sandberg Wallpaper sin trendrapport för våren 2016. Rapporten har fokuserat på hållbar konsumtion och är utformad att hjälpa konsumenten hitta sin egna inredningsstil. Vårens trender definieras i form av fyra personligheter som fått namnen: Sökaren, Samlaren, Odlaren och Upptäckaren. Denna inramning av trenderna gör det enklare för kunden att hitta rätt, både i val av produkter och inredningsstil, men även att undvika felköp. Samtliga trender presenteras kortfattat här nedan men den fullständiga rapporten kan läsas på sandbergwallpaper.com

Sökaren

Sökandet av lugn och harmoni avspeglas i den ljusa, mjuka inredningen. Några få utvalda möbler och detaljer får ta plats i hemmet.

Trend report spring 2016

Samlaren

Ser skönheten i det bortglömda och finner guldkorn på loppis och second hand. Hemmet präglas av färger, mönster och unika föremål med rik historia.

Trend report spring 2016

Odlaren

Gröna fingrar i såväl trädgården som i hemmet. Naturen får stå i fokus vid valet av tapeter och övrig dekor men hemmet förblir i ständig förändring, precis som årets fyra årstider.

Trend report spring 2016

Upptäckaren

Äventyrslysten inredare vars hem fylls med föremål som bär på berättelser från resor och upplevelser. Hemmet får en personlig prägel och bjuder även på oväntade färgkombinationer.

Sandberg Wallpaper

 

Text: Ajda Dzambic

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »