Bag pilot

Jag har under en månads tid varit bag pilot åt Sandlund/Hossain, ett nytt livsstilsmärke inom väskor.

Läs Mer »

Bag pilot

Nu blir det reklam.

Kommer ni ihåg att jag drömde om en weekend bag? I samma veva hittade jag en som var tappa-andan-dyr och för att hindra mig själv (nog för att jag kan lägga halvårshyror på rostiga gamla badkar men väskor för flera, flera tusen – not so much) ringde jag en kompis och bad henne säga åt mig på skarpen. Istället föll det sig så passande att hon istället satt på ett tips om en killkompis som hon pluggade med som höll på att starta ett väskföretag. Sandlund/Hossain alltså. Och inte nog med det, jag fick dessutom chansen att bli en s k bag pilot och prova en väska ur deras sortiment mot att rapportera om användarupplevelse och ev. förbättringspotentialer. Så här är jag sedan några veckor tillbaka med min oxbloodsfärgade helg-kompis. Första gången packade jag den till möbelmässan men då fick jag ju snällt packa upp igen p g a influensan.

littlemissfixit_bagpilot

Sen har det blivit några turer och i fredags packade jag för ett pyjamaspartaj modell småbarnsmorsor på grönbete (vi somnade i soffan) för vidare resa på bebissafari under gårdagen. Tyvärr kom vintern tillbaka till Småland så mina Stan Smith fick snällt förbli oupp-packade hela helgen.

littlemissfixit_sandlundhossain_packa

[ o ]: Sara Zetterström

 

Väskan då? Jo, jag har precis rapporterat många tummar upp. Kanske att handtaget är i stelaste laget men det ger sig nog med tiden, och om färgåtergivningen på hemsidan varit bättre hade jag valt en i naturfärgat läder istället (tyckte först den såg för orange ut men nu efter att sett filmen så ser den fin ut). Men jag gillar tanken på att hela affärsidén är en fusion mellan två små killar, med olika bakgrund, som möttes i ett väldigt fattigt land för länge sedan och som nu tillsammans skapar hållbara produkter under justa produktionsförhållanden. Dessutom medföljer både en förvaringspåse och ett lädervårds-kit i samma utformning (den lilla väskan med vaxet kan ju istället användas som ex. sminkväska om man vill), ännu fler parametrar som talar för ett långt liv som nyttoprodukt. Sandlund/Hossain går i skarpt läge i mitten av april och om du blev nyfiken så fråga bara och jag ska gärna personligen brodera ut min upplevelse som väskpilot. Och nej, jag har inte fått betalt för att skriva detta, men jag har heller inte betalat i något annat än min tid och upplevelse för att få använda väskan.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

ANNONS: samarbeten

 • Save the date

  I fredags slog Ikea upp sajten www.hallbaraihop.se, ett samarbete med Världsnaturfonden WWF och Kommunernas energi- och klimatrådgivare. Här kommer man under nio veckor kunna ta del av smarta tips och framför allt inspiration för att leva mer hållbart hemma. Det är inte utan att jag känner mig stolt över att vara en del av projektet. Läs Mer »

 • Bag pilot

  Jag har under en månads tid varit bag pilot åt Sandlund/Hossain, ett nytt livsstilsmärke inom väskor.

  Läs Mer »
 • Sponstrat inlägg: Skåpets mini-makover

  I samarbete med Sadolin och Prettypegs har jag gett leksaksskåpet i Boo’s rum en mini-makeover. Ett perfekt tillfälle att få testa på ett ganska pilligt projekt med flera kulörer i scallop-mönster. Utgångspunkten var detta vita Bestå-skåp från Ikea. Jag passade även på att byta ut dörrarna till stavlimmad furu för att få in mer trä Läs Mer »

 • Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

  Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en Läs Mer »