Madeleines bokbebis

Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

Läs Mer »

Madeleines bokbebis

Min Kalmarkompis Madeleine med bloggen Bonjour Vintage väntar sitt andra barn och kan kläcka precis när som helst faktiskt (med beräknad nedkomst om några veckor). Hennes tredje bebis kommer i maj – en bokbebis! Åh jag längtar så även efter den, för inte nog med att jag har följt hennes äventyr och vedermödor det senaste året när hon jobbat med boken, en liten del av mig finns nämligen också med mellan pärmarna. Eller mig och mig, men i alla fall torpet där hon bakade och fotade en dag i höstas. Om ett par månader rykande färsk från tryckeriet alltså, sätter upp den på önskelistan så länge!

 

b1

[ o ]: Madeleine Petersson


En kommentar på "Madeleines bokbebis"

 1. Madeleine skriver:

  Åh! Såg detta nu! SÅ gulligt av dig att skriva om boken, mycket peppad att få den i händerna snart – med ditt lovely torp i den. Snaaart är det verklighet! Puss


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »