Grönt är grönt är grönt

Det är visst mycket fönster. Och ännu mer växter och blommor i mitt huvud just nu om man ska tro bilderna i både kameran och telefonen. Blir på riktigt lycklig av de blommor som bor hos oss. Förutom när de gör mig olycklig genom att dö förstås. Men vet ni, det var faktiskt rätt länge Läs Mer »

Grönt är grönt är grönt

Det är visst mycket fönster. Och ännu mer växter och blommor i mitt huvud just nu om man ska tro bilderna i både kameran och telefonen. Blir på riktigt lycklig av de blommor som bor hos oss. Förutom när de gör mig olycklig genom att dö förstås. Men vet ni, det var faktiskt rätt länge sedan något gjorde det så mina fingrar kanske håller på att bli gröna? Eller så har jag bara gjort det lätt för mig. Som när jag hittade denna ikoniska kaktus (hej High Chaparall liksom). Det måste ju vara lite höjden av omöjlighet att ta död på en kaktus. Eller inte, för jag HAR faktiskt gjort det en gång för några år sedan. Det blev som punka på den och plötsligt låg den där som en taggig badboll från i fjol.

Nåväl, om inte mina fingrar alltid varit gröna så har det så länge jag kan minnas varit en favoritfärg, troligtvis därför jag föll för krukan också. Har för övrigt haft en fantastisk helg med både slottskonsert, tumanshand-dejt med mannen (premiärade extern barnvakt – så värt), torparliv, mellomys och lite tapetsering dagen till ära. Hoppas er helg också varit till belåtenhet!

littlemissfixit_kaktus_boavista_pot01littlemissfixit_kaktus_boavista_pot

[ o ]: Sara Zetterström


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Blommor & Trädgård

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Nya upptäckter i trädgården

  Att leva med vår Hundraåring är lite som att ha ett gigantiskt Kinderägg. Det är spännande (vad kommer gå sönder här näst?) och något man kan leka med (hej kofot och målarpensel!) och onekligen blir det en hel del choklad framför brasan (nåväl det behövs knappast någon brasa som ursäkt för den delen heller). Bara Läs Mer »

 • Palettbebisar

  Ny vecka och nya kompisar i fönstret? Jag fick nämligen tillökning förra helgen. Svärföräldrarnas Palettblad hade skjutit skott som om det inte fanns någon morgondag och ett litet gäng följde med hem. Nu väntar de på plantering, och ständigt denna jakt på passande krukor alltså. Det är annars inte första gången jag ger mig på Läs Mer »