Miscellanious w10/2016

Jag skulle vilja säga att Frida satte huvudet på spiken häromdagen, veckorna bara springer förbi och så även helgen. Fredag-blink-söndag. Är ömsom trött efter att vi varit ute och slarvat två kvällar i rad (och precis som många andra barn slarvar Boo bara med läggtiden, på morgonen vaknar hon ändå som hon brukar) och ömsom Läs Mer »

Miscellanious w10/2016

Jag skulle vilja säga att Frida satte huvudet på spiken häromdagen, veckorna bara springer förbi och så även helgen. Fredag-blink-söndag. Är ömsom trött efter att vi varit ute och slarvat två kvällar i rad (och precis som många andra barn slarvar Boo bara med läggtiden, på morgonen vaknar hon ändå som hon brukar) och ömsom energifylld av våren som ligger i luften. Här kommer veckans blandning av sånt som fastnat i mitt sinne av en eller annan anledning;

Sann vardagslycka är att Blomman för dagen,  Kalmars bästa blomsterbutik, har öppnat igen. Efter ett par månader av bukett-torka sprang jag dit och fyllde famnen av vackraste vackert igår.

littlemissfixit_blommanfordagen

Ända sedan jag fick en rulle över av Emma von Brömssens tapet för Eco Wallpapers efter reklamfilmen där jag stylade en busskur i höstas så har de dansande tranorna haft en given plats. Idag, ett halvår senare fick jag tummen ur och tog hjälp av den riktiga Little miss fix it att sätta upp den på köksväggen. Måste nog köpa en rulle till för jag tycker att blott en fondvägg inte gör den rättvisa. Och att tapetsera med barn, det går utmärkt – blir bara lite kladdigare…

littlemissfixit_bootapetserar

Nytt i bokhögen är Karolina Modigs Häng konsten lågt – en lättsmält bok om hur man bygger upp sin personliga konstsamling. På ett väldigt opretto och skönt sätt får hon mig att inse att det inte behövs vare sig miljoner på banken eller 20 poäng i konsthistoria (trots att jag råkar ha det, konstvetenskapen alltså – inga överflödiga miljoner än) för att lyckas.

littlemissfixit_hangkonstenlagt

Suits. Säsong 4 släpptes för ett tag sen på Netflix och jag säger inte mer än så. Har annars svårt att hitta serier som både jag och mannen gillar lika mycket men invecklingarna och de snabba replikerna kring advokatbyrån där Harvey Specter regerar får oss att skynda på kvällsrutinerna så att vi hinner med ett avsnitt eller två.

littlemissfixit_suits

Speaking of wich, dags att ila innan Netflixtåget går. Natti natti.


En kommentar på "Miscellanious w10/2016"

 1. M skriver:

  Åh vill ju se meeeer av tapten! Fallit för denna också och vore kul att se en liiiten mer utzoomad bild 🙂

  Hur har det gått med lilla badrummet? Så otroligt smart att lägga platorna så som du valt och lägga dem. Du är så otroligt inspirerande!
  Kram kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Miscellaneous

 • Miscellaneous w41/2016

  Helgen har verkligen gått i snigelfart och jag har bara legat i soffan och läst mina nya böcker… Ha! Det var ingen som trodde på den va?! Nope, i vanlig ordning gick det blinketi-blink-fort mellan fredag och söndag, min syrra med sambo har varit nere på besök och förutom mysiga middagshäng om kvällarna så har Läs Mer »

 • Miscellaneous w40/2016

  Oh my vilken supersnabb helg, kändes som att lördag och söndag tävlade om att ta slut snabbast. Här hemma fortsätter renoverandet och det går bra tackar som frågar. Vi är till exempel fortfarande gifta. Men ännu är statusen på ofattbara låga nivåer som att knacka ner puts från murstocken (ju ops, den tillkom liksom på Läs Mer »

 • Miscellaneuos w 39/2016

  Veckans småhopp kommer här, sånt som snurrar i mitt huvud och gillas på ena eller andra eller båda visen. Första trevande dagarna av oktober har avverkats och redan 100% regn. Men desto större anledning att verkligen använda den där gamla oljelampan och kura i soffan. Om man hade någon förstås. Emma Olbers REjoin från Ire Läs Mer »

 • Miscellaneous w38/2016

  Denna veckas blandband cirkulerar bara kring vardagsrum nummer 2. När det går trögt i beslutsordningen så försöker jag fokusera på slutresultatet och visualisera oss i det färdiga rummet istället, det håller i alla fall min motivation uppe. Just nu riktigt kliar det i fingrarna att sätta släggan i putsen på murstocken. Lite läbbigt är det Läs Mer »