Användbar – ny kollektion från Ikea

Idag fick jag ett pressmeddelande med en Ikealansering som heter Andvändbar och släpps i varuhusen 8:e april. Lite roligt eftersom det senaste jobbet jag gjorde för Ikea var just en hel drös bilder med de produkterna. Inte de som visas i pressmaterialet dock, de gjordes tidigare. “ANVÄNDBAR är en kollektion som vill uppmuntra till ett Läs Mer »

Användbar – ny kollektion från Ikea

Idag fick jag ett pressmeddelande med en Ikealansering som heter Andvändbar och släpps i varuhusen 8:e april. Lite roligt eftersom det senaste jobbet jag gjorde för Ikea var just en hel drös bilder med de produkterna. Inte de som visas i pressmaterialet dock, de gjordes tidigare.

“ANVÄNDBAR är en kollektion som vill uppmuntra till ett mer hållbart liv hemma. Det handlar om att spara vatten och energi, återvinna och återanvända, och att odla nära – många små val som gör stor skillnad för vår planet.” Ni vet, sånt jag gillar. Särskilda favoriter är böckerna Vänligare hem och Växa tillsammans.

IKEA_bok_Vänligare_hem_s.34

[ o ]: Pressbild från Vänligare hem för Ikea.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »