Instagram: @bloggaibagis

I helgen firade Rio sin 4-årsdag med kompisarna. Dom åt pirattårta och drack trollvatten (vanligt vatten med grön karamellfärg, mkt populärt). Vi hade fixat festfint med kalassaker från bästa @theoochjag. Planerar ni kalas så kika in där för inspo, så mycket fint! #barnkalas

Instagram: @bloggaibagis

I helgen firade Rio sin 4-årsdag med kompisarna. Dom åt pirattårta och drack trollvatten (vanligt vatten med grön karamellfärg, mkt populärt). Vi hade fixat festfint med kalassaker från bästa @theoochjag. Planerar ni kalas så kika in där för inspo, så mycket fint! #barnkalas

I helgen firade Rio sin 4-årsdag med kompisarna. Dom åt pirattårta och drack trollvatten (vanligt vatten med grön karamellfärg, mkt populärt). Vi hade fixat festfint med kalassaker från bästa @theoochjag. Planerar ni kalas så kika in där för inspo, så mycket fint! #barnkalas


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom