Tallriksmodellen

Det finns något härligt med att komma hem och ha hela veckans post i en enda hög och det känns liksom lite högtidligt att stå där sida vid sida lite lagom resdammiga och öppna posten tillsammans tycker jag, sånt händer bara när vi har varit på gemensam tripp hela familjen. Mitt i denna postskörd låg Läs Mer »

Tallriksmodellen

Det finns något härligt med att komma hem och ha hela veckans post i en enda hög och det känns liksom lite högtidligt att stå där sida vid sida lite lagom resdammiga och öppna posten tillsammans tycker jag, sånt händer bara när vi har varit på gemensam tripp hela familjen.

Mitt i denna postskörd låg den rykande färska utgåvan av Rum Hemma (04/2016) och under rubriken Saras tips visar jag i detta nummer vägen till en annan slags tallriksmodell än Rörstrands julvariant från Farmors kök.

Håll utkik här på bloggen för under nästa vecka tänkte jag visa hur man enkelt gör en personlig tallrik att exempelvis hänga på väggen.

sarastips_rumhemma_160225

[ o ]: Sara Zetterström


2 kommentarer på "Tallriksmodellen"

 1. Jessica skriver:

  ÅH FÄRGEN PÅ SKÅPET

 2. […] visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina […]


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »