Jag föreläser på IKEA Kalmar på lördag

På lördag är det den stora eventdagen för IKEAs kampanj Hållbara ihop. Förutom en massa matnyttigt om medveten- och hållbarhet på inredningsfronten och hemmalivet så är det fullt av happenings och inspiration deluxe runt om på landets varuhus. På Kållered föreläser Frida, i Karlstad Jannice, Sofia är i Örebro och i Sundsvall finner ni Ida Läs Mer »

Jag föreläser på IKEA Kalmar på lördag

På lördag är det den stora eventdagen för IKEAs kampanj Hållbara ihop. Förutom en massa matnyttigt om medveten- och hållbarhet på inredningsfronten och hemmalivet så är det fullt av happenings och inspiration deluxe runt om på landets varuhus. På Kållered föreläser Frida, i Karlstad Jannice, Sofia är i Örebro och i Sundsvall finner ni Ida för att nämna några, fint sällskap inte sant?! Åh jag är avis på alla er som får ta del av dessa sköna bruttors föreläsningar, om jag inte själv stått i Kalmar och pratat hållbarhet, remake och DIY vid 10.30-tiden så hade jag velat vara på varendaste en. Är du som jag på Ikea just på lördag så kan du väl komma förbi och säga hej! Anmäler dig till eventet gör du vi länken här.

sara_hallbaraihop16april


En kommentar på "Jag föreläser på IKEA Kalmar på lördag"

 1. […] tal om IKEA, jag ska berätta mer om gårdagens event tänkte jag men eftersom jag gick 100% upp i föreläsningen och inte fick med mig en enda klok […]


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »