Håll bara ihop (Zzzzz)

Ni vet de där dagarna då att göra-listan är kilometerlång och trots att du gick upp betydligt mycket tidigare än vad du var människa för, cyklade till jobbet i takt till soluppgången och var så tidig att du på osäkra fingrar slirade på koden till kontorslarmet. Fastän att du gjorde minst hundra saker väldigt effektivt Läs Mer »

Håll bara ihop (Zzzzz)

Ni vet de där dagarna då att göra-listan är kilometerlång och trots att du gick upp betydligt mycket tidigare än vad du var människa för, cyklade till jobbet i takt till soluppgången och var så tidig att du på osäkra fingrar slirade på koden till kontorslarmet. Fastän att du gjorde minst hundra saker väldigt effektivt för att hinna till föräldrafika på förskolan så förblev den där listan hopplöst oavbockad. Till och med mini-människan sopade väg och somnade pang bom utan tillstymmelse till kvällskrig och ändå befinner du dig stirrandes med fiskblick på datorskärmen.

Det betyder att lördagens presentation fortfarande inte är färdig och istället för att sitta med tändstickor i ögonen och sy ihop den nu så tänkte jag seas the trötthet och krypa upp i sängen och padd-kolla ikapp lite av Husdrömmar tillsammans med mannen (100 spänn på att jag dräggelsover inom en kvart). Och ni som bokat in er på den kostnadsfria föreläsningen jag håller i på IKEA där det bjuds på lite frallfrukost på lördag (inte anmäld? du gör det här!)… Hoppas det är okej att jag surfar in på Naturskyddsföreningens sida och läser lite innantill eller så. Ni är ju ändå där bara för goodiebagen, right?!

littlemissfixit_boquet_


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »