Bonjour Lyon!

Här kommer ett franskt hej! från lite som världens slarvigaste bloggare. Hade liksom för avsikt att förbereda er på att jag skulle komma att tillbringa helgen i Frankrike, men det blev så himla bråttom där med jobb och packning och gå upp mitt i natten och så, så här är jag nu mitt i smeten Läs Mer »

Bonjour Lyon!

Här kommer ett franskt hej! från lite som världens slarvigaste bloggare. Hade liksom för avsikt att förbereda er på att jag skulle komma att tillbringa helgen i Frankrike, men det blev så himla bråttom där med jobb och packning och gå upp mitt i natten och så, så här är jag nu mitt i smeten av Lyon. Det har alltså blivit dags för den där studieresan som jag nämnde för ett par månader sen. Här ligger vi inte på latsidan precis, så fort vi satte fötterna på Fransk mark så körde bussen oss mot vårt första musee-besök och även stadens högsta punkt. Jag lovar att berätta mer framöver, men nu måste jag kasta mig in i duschen innan middag på stan (med sisådär sjuttio kollegor) väntar. Hotellrummet är förresten så himla franskt så man dör lite, med just det – fransk balkong!

littlemissfixit_bonjour_lyon littlemissfixit_bonjour_lyon02

[ o ]: Sara Zetterström


4 kommentarer på "Bonjour Lyon!"

 1. Lina skriver:

  Hej fina du!
  Har planer på att göra en tavelvägg på tv väggen, för att trolla bort tvn. Vad tror du om det? Sambon säger det stör ögonen när man ska se tv. Men jag tror de blir göö-fint! 🙂 vad tror du?

  • Emm skriver:

   Tavelvägg vid tv:n kan jag verkligen rekommendera. Viktigt tycker jag är att det är motiv och ramar där alla i hemmet får nåt de gillar. Alla måste inte gilla allt, men någonting för alla.
   Ungefär som det man kollar på på tv; Daniel Tiger, En idiot på resa (ehrrm..nej, inte du Sara!), Bridesmaids.

 2. Ems skriver:

  Hurra älskar att det kom en podd i dagarna – blir lika happy varje gång. Hänga med gamla vänner liksom. Glöm inte säga till, rena lottot att jag gick in och kollade. Vore skoj om ni nördade ner ännu mer i det här med att bygga och renovera hus som ni gör – liksom på garderobsnivå och hur man väljer hur man bygger upp ett nytt kök eller prioriterar mellan olika funktioner. Puss och kram

 3. Easter skriver:

  That’s really shedwr! Good to see the logic set out so well.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »