Premiär för drinkar på tap

På måndag öppnar baren Tap Room, där du för första gången i Sverige kan beställa din cocktail på tap.

Läs Mer »

Premiär för drinkar på tap

taproooim

Cocktails på tap är en snabbt växande trend på den amerikanska barscenen och nu tar stjärnkocken Marcus Samuelsson det vidare till Kungsholmen i Stockholm. Den 2 maj öppnar baren Tap Room, som är en del i renoveringen av Clarion Hotel Amaranten och en förlängning av Clarions restaurangkoncept Kitchen & Table.

– I Tap Room vill vi lyfta fram kombinationen mellan mat och dryck. Cocktails på tap, särskilt till mat, är relativt outforskat, säger Marcus Samuelsson, kreativ chef för Tap Room och Kitchen & Table.

Alla drinkar och cocktails skapas på plats och ett par utvalda cocktails serveras på tap. Utbudet kommer variera med klassiker som Manhattan och olika typer av kolsyrade drinkar som till exempel Tom Collins.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Guide