Instagram: @bloggaibagis

Fredag och ett middagstips kommer här. Gårdagens snabbmiddag, pizza utan jäsning (botten gjord på mandelmjöl, ägg, ost). Blev sjukt gott och även barnen gillade det. Sen är ju rödkål ett mkt passande som topping. Trevlig helg! 🏼 #iställetförtacos

Instagram: @bloggaibagis

Fredag och ett middagstips kommer här. Gårdagens snabbmiddag, pizza utan jäsning (botten gjord på mandelmjöl, ägg, ost). Blev sjukt gott och även barnen gillade det. Sen är ju rödkål ett mkt passande som topping. Trevlig helg! 🏼

Fredag och ett middagstips kommer här. Gårdagens snabbmiddag, pizza utan jäsning (botten gjord på mandelmjöl, ägg, ost). Blev sjukt gott och även barnen gillade det. Sen är ju rödkål ett mkt passande som topping. Trevlig helg! 🏼 #iställetförtacos


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom