Little miss fix it 10 år!

Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »

Little miss fix it 10 år!

Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu i slutet på tvåan på Designprogrammet. Jag satt i mitt studentgarage (ja det är sant, första året bodde jag i ett f d garage som var knallblått när jag flyttade in i det) och skissade på loggor och namn och ja vill ni höra namnhistorien så kan jag ta den i ett eget inlägg. En vecka i sträck satt jag sen med Jespers röda Acer Ferrari-laptop och kodade HTML (googlade, läste, testade) för att få bloggen så som jag ville ha den. Favoritkläderna var ett par pastellgula stretchjeans, Havaianas och en svart blus. Vi firade midsommar hos min svägerska i Italien och jag hade verkligen ingen aning vad den där bloggen skulle göra med mig, min familj och mitt framtida yrkesliv och kontaktnät.

Ett helt decennium senare kan jag konstatera att det är så mycket mer än en loggbok på webben. Träffar jag branschfolk så har de sällan koll på Sara Zetterström men Little miss fix it, jaha är det du?! Och inte minst peppen att skriva för andra och inte bara mig själv.

Just idag har jag såpskurat lillstugan en andra gång och tillfälligt möblerat upp den så smått inför midsommarfirandet. Den är så söt, åh vad jag längtar efter att få renovera den varsamt. Ja och äntligen kom några av nyårsballongerna som jag sparat blott för detta tillfälle till sin rätt igen.

Tack för att du läser, mejlar, kommenterar och gillar det jag gör på bloggen och instagram, vi kör väl ett decennium till!

lmfi10years_01lmfi10years02

[ o ]: Jesper Zetterström


5 kommentarer på "Little miss fix it 10 år!"

 1. wiveka skriver:

  Grattis! Jag hänger med och läser tio år till.

 2. Ella skriver:

  Grattis!!eller kanske snarare: Bra jobbat! Du är en sann inspirationskälla. 😊💪🏼

 3. Ett stort lass med gratulationer till den fina 10-åringen! Utan bloggen hade vi ju aldrig träffats. Stooor kram världens bästa Sara!

 4. emma t skriver:

  Grattis!
  ser fram emot kommande tio år 🙂

 5. Maria skriver:

  Grattis! Det är alltid lika kul, inspirerande, igenkännande, etc att läsa dina inlägg. Bra jobbat!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »